Sötét

4K-s monitor egy 100-asért? Igen! - Philips 4K 288E2UAE 

Feliratkozás
Megtekintés 18 E
98% 179 3

➤További info: www.philips.hu/c-p/288E2A_00/4k-ultra-hd-lcd-monitor
➤Csatlakozz a csatornához! - hurun.info/one/U0uwQq5EahvITay2vpxaHQjoin
➤Tetszik a pólóm? VEDD MEG ITT: bit.ly/anoniminc
➤Weboldal: anoniminc.hu/
➤Twitch csatornám: www.twitch.tv/anonimgamer
➤Instagramom: anoniminc
➤Másik csatornám: hurun.info/one/fD1YRzwAcRcT3qHI2Mvh7A
➤Felvevő eszköz(ök): Panasonic Lumix G90
➤Vágó szoftver: Final Cut Pro X

Tudomány és technika

Közzététel:

 

2021.ápr. 2.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 42   
Laci Scheitz
Laci Scheitz 5 napja
HDMI 2.1-es monitor mikor jön már végre? Remélem lesz videó arról is a közeljövőben.
Laci Scheitz
Laci Scheitz 3 napja
@AnonimInc. Én 4K 120 Hz-re gondoltam... :-) A PS5 miatt.
AnonimInc.
AnonimInc. 4 napja
Lesznek tesztek, de egy 4K 60Hz-es monitoron semmi értelme nem lenne
Darth Vader
Darth Vader 7 napja
Kicsit talán maximalista vagyok, de szerintem a jelenlegi monitorokhoz jobban járnánk egy távvezérlővel. Nagyon sok funkció van beléjük zsufolva amit azzel könnyebb lenne kezelni.
Laszlo Szabo
Laszlo Szabo 8 napja
Kínában gyártották ???
Bojtor Bálint
Valaki mondjon már nekem egy olyan nyomtatót, ami rendelkezik 3.0-ás USB Type-B szerelvénnyel ... Vagy ha valaki bele tud dugni, egy 2.0-ás B aljzatba, egy 3.0-ás kábelt, ígérem a művelet időtartamára megfogom a sötét ...
Kovács Levente
How many hz?
Mark Vormair
Mark Vormair 3 napja
60hz. És magyarul, ha lehet.
John Campbell
John Campbell 9 napja
Szia , meg tudnád mondani mi az a mozgó háttér amit látni a monitoron, mögötted? Mármint, nagyon tetszik és kéne a háttérkép!
Ámer Official
Azt hiszem egy program fut a gépen. Wallpaper Engine (fizetős) de vannak alternatívák is.
ENERGY
ENERGY 9 napja
mi a háttered neve es honnan toltotted oe?az a sakura hater
Gergő Balla
Gergő Balla 10 napja
Kerdes mire hasznaljuk. Szerintem a valaszideje es a frissitesi rataja is tul alacsony. Jatekra semmikepp sem javasolnam, 1440p felett romlik a minoseg. Kek feny szuro meg ilyen hulyesegek nem merv adoak. Szoval persze, biztos jo valamire, meg tok jo, hogy 100k, megragadtuk a fontos dolgokat, mint sok usb port, yostick, stb. de nem ajanlanam nyugodt szivvel senkinek.
Mark Vormair
Mark Vormair 12 órája
@Gergő Balla de hogy érted azt, hogy 1440p felett *romlik* a minőség? Szerintem nagyobb lesz.
Gergő Balla
Gergő Balla 13 órája
@Mark Vormair Mindenkinek lehet véleménye, köszönjük a tied, sok mindent le lehetett szűrni belőle, igazi vita indító :)
Mark Vormair
Mark Vormair 3 napja
Bocsánat, de te össze vissza beszélsz!
István Szakos
István Szakos 11 napja
2:25 Azért mert egy egész generációba ivódott bele, hogy egy technológiai eszközön a jojstick romlik el a leghamarabb. SonyEricsson telefontulajok, PSP, és a többi, manapság pedig talán a konzolok kontrollerei.... persze a monitor hátulján egyszer használod amikor beállítod, de maga a fogalom, a szó vált ki pavlovi reflexet szerintem
István Szakos
István Szakos 10 napja
@AnonimInc. Nekem ismerősön keresztül van tapasztalatom a korabeli Sony Ericsson telefonokkal, és mivel arra volt alapozva az irányítása, megkerülhetetlen tényező. A PSP saját példa, talán a mai napig szét tudnám szerelni szinte csukott szemmel, annyiszor volt vele gondom. A kontrollereknél speciel a maiakra gondoltam, nem telik el hét hogy egy konzolos csoportban ne lenne kérdés hogy "sziasztokfolyamatosanforogakarakterem" és így tovább.... Ha egyszerűen szeretném megfogalmazni, talán az emberekben az maradt meg hogy a joystick nem olyan időtálló mint egy gomb. Pedig én is nyúzom az xbox kontrollert, eddig nem volt baja. De biztos vagyok benne hogy előbb megy majd tönkre mint az X gomb... Attól meg egyenesen herótom van mikor egy játékban az a futás ha lenyomod a kart... Az biztosan jót tesz az élettartamnak 😅
AnonimInc.
AnonimInc. 10 napja
7 évig voltam konzolos, de soha nem volt bajom ilyennel. A PS2 tudott ezek szerint valamit.
GyurMa Gyuri
GyurMa Gyuri 11 napja
Inkább 1440p 144hz, mint 4k 60hz. De most komolyan, a 60hz múlt század... (Nem akarok senkit megbántani, aki ek 60hz-es monitora van, nekem is az van, de lassan lesz egy 144hz monitor)
ZSK
ZSK 10 napja
Csak nem mindenki szeretne annyit költeni hardverre hogy élvezhető beállítások mellett stabil 100-120 FPS-t produkáljon. Szerintem a legzavaróbb egy játékban ha hirtelen ledroppol 110-ről 60-ra az FPS vagy alá. Akkor már inkább egy stabil 60 és legyen szép
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Be vagy rúgva? 100 ropi egy szaros monitorért?
László Egri
László Egri 9 napja
Képzeld, valaki nem csak facebookozik a gépen ...... másra is lehet ám használni, például ki lehet használni a 4k-t ha munkára használod (fotózás, videózás) vagy filmnézésnél.
MRZsiir
MRZsiir 9 napja
@Zoltán G. Ez hogy jon ide most?
Zoltán G.
Zoltán G. 9 napja
@MRZsiir Nem. Neked milyen autód van?
MRZsiir
MRZsiir 9 napja
@Zoltán G. 40-ert te kapsz 4K-s monitor Magyarorszagon?
Zoltán G.
Zoltán G. 9 napja
@MRZsiir A “szaros” jelző a monitoron nem árulta el 😀? Persze, hogy sok. Max 40 ezer.
Norbert Katona
Norbert Katona 11 napja
Szia Balázs! MI smart clockról lesz teszt vagy beszerzed a kis aranyost?
József Baráth
József Baráth 12 napja
mit csinálsz ha kikopik, netán eltörik a joy? :) ez a gond vele. Persze a gomb is tönkre mehet, de akkor még ott van legalább három amit nyomkodhatsz - ha nem lenne elég a billentyűzet és a egér-. :)
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Szerintem azt nem használod órákon át.
György Kurucz
György Kurucz 12 napja
Iszol te rendesen ? :D
Gábor Dankai
Gábor Dankai 12 napja
Engem igazábol nem érdekel a 4k..de egy bazi jo dolognak tartom hogy már megfizethető áron kapsz 4k Ips monitort, ami hozza azt magával hogy több gyártó is elérhető áron fog kinálni hasonló termékeket.
Dávid Ujj
Dávid Ujj 12 napja
HOL VAN AZ INTRÓNK!4!4!4!4!!!!!4!444!444!4!!!4!!44!!4!4!4!4!4!44!!!!!!
Dávid Ujj
Dávid Ujj 11 napja
@Zoltán G. :(
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Utálom az intrót. Mindig eltekerem.
jános Nagy
jános Nagy 12 napja
Én a csatlakozókat a hátulja közepére tenném, hogy minél nehezebb legyen beledugni valamit. Az oldalára még véletlenül se...
Bela Varszegi
Bela Varszegi 12 napja
@jános Nagy Mivel az usb napi használata nálam kikopott, a gép elején lévő 1 port bőven elég, így számomra ez nem szempont. Akinek fontos, az meg válasszon másikat vagy kössön kompromisszumot. :) A lényeg, hogy mindenki úgy vásároljon (nem csak monitort), hogy végiggondolja, hogy mire van szüksége.
jános Nagy
jános Nagy 12 napja
@Bela Varszegi Voltak ilyen monitorjaim, kifordítod 5 centit, és már hozzálehet férni. Most már egy 50"-os TV-t használok monitornak, óriási cumi bármit is belejátszani hátulra.
Bela Varszegi
Bela Varszegi 12 napja
Nézőpont kérdése, nekem a régi monitoromon oldalt volt. Két monitoros felépítés mellett nem tudtam használni a másik monitor eltakarta :( nincs olyan megoldás ami mindenkinek jó :)
András Bence-Kiss
Miért nem jó a joystick? Effortless experience nehezen megvalósítható vele az átlag user számára. Legyen inkább egy bluetooth modul benne és telefon app.
András Bence-Kiss
@Zoltán G. Szóval szeretsz (ki)oktatni, főleg úgy, hogy közben arrogáns vagy, és magad mások fölé helyezed. Lekicsínylően kéred másokon számon, amit te ugyanúgy, he nem még jobban, elkövetsz. Kommenteltem valamit szándék nélkül, te beleláttad a kihívást, na, majd jól megleckéztetsz. Felvettem a kesztyűt. Szeretem az ilyen játékokat. Egy baj van, hogy tanítani/leckéztetni mindenki akar, tanulni viszont kevesen. Ez egyszerű pszichológia, de véletlenül se írok le semmit angolul, mert megsértődsz :) (igen, ez direkt volt)
András Bence-Kiss
@Zoltán G. A te oldalad vissza van Zoltán. Várlak ;)
Zoltán G.
Zoltán G. 10 napja
@András Bence-Kiss Azt vettem észre, hogy ha hagyományos stílusban írok, akkor az annyit ér, mint a büntetés nélküli maszkviselésre felhívás. Mondanivalója van az írásaimnak, hiszen válaszoltál. Ha csak annyit írok, hogy LOL vagy ikszdé, akkor arra nem is válaszolsz, mert nincs mondanivalója. Motiváció? Nézd meg a legutóbbi írásod stílusát és a legelsőt. Ha a felszólító jellegű mondatod felkiáltójellel fejezet be, akkor egészen jó volt a motiváció 😊.
András Bence-Kiss
@Zoltán G. Eddig nem úgy nézett ki. Elemezhetnéd a saját hozzászólásaidat és azok stílusát, mondanivalóját, motivációját. Ne végezz félmunkát.
Zoltán G.
Zoltán G. 10 napja
@András Bence-Kiss Van bizony.
Rókácska
Rókácska 12 napja
Én jobban szeretem az érintős felületű "gombokat", amik a monitorom alján vannak. Nekem sokkal egyszerűbb így, de persze a joystickhoz is hozzá tudnék szokni idővel. Viszont az hátulról nem is néz ki olyan jól szerintem, az érintőket pedig nem is látni, csak a monitor elején vannak lent emblémák hozzá, hogy tudjam melyik melyik, bár nekem már nincs ezekre szükségem így 5 év után, hisz nyilván tudom fejből. :D Egyébként azt a mozgó háttérképet honnan szedted le? Nekem nagyon tetszik!
Máté Csuka
Máté Csuka 12 napja
Igen, van még amugy kevesebbért is, csak sajnos ezek a hdr nélküli 60fpses monitorok nem sokat érnek.
Nándor Theisz
Nándor Theisz 12 napja
Miért jó az, hogy ha sötét tartalmat nézel akkor lejjebb veszi a fényerőt?
Mark Vormair
Mark Vormair 3 napja
Mert LCD
Wolfi Robi
Wolfi Robi 12 napja
Elmondta a videóban
Gino Gidai
Gino Gidai 12 napja
Amikor rájösz hogy nem is olyan drága legyártani egy 4k-s kijelzőt és eddig más cégek 4ks monitorjai azért voltak drágák mert csak a haszon volt rajta
Igazmad
Igazmad 11 napja
Mivel a philips (már) nem a minőség szinonímája a tv-k vagy monitorok terén sem, viszont valahogy el kell adni, ha máshogy nem, hát legalább az árával.
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Örülök, hogy egyre több ember észreveszi ezeket a dolgokat 😊.
Csaba Martin Tövissi
4k-s monitor 100k-ért hmm... nekem a setupom nincs 100k mondjuk az is igaz hogy nagyon setupnak sem lehet nevezni :(
Csaba Martin Tövissi
@GyurMa Gyuri oké, de én mindent egybe értettem a géppel együtt. igen sz@r gépem van
GyurMa Gyuri
GyurMa Gyuri 11 napja
@Hun Honcraft szerintem nem... Sok ember a setup alatt a perifériáit érti
Hun Honcraft
Hun Honcraft 11 napja
100k géppel együtt?
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Neked van eszed. Nem szabad ennyi pénzt kiadni ezekre a szarokra akkor sem, ha van rá pénzed.
Sarkzoli
Sarkzoli 12 napja
válaszolva a monitor joystick irányítással kapcsolatos kérdésedre, sose volt még joystick-es monitorom. Addig viszont nem tudok véleményt mondani hogy jobb e vagy sem. :)
Igazmad
Igazmad 11 napja
Szóval érdemben nem tudsz hozzászólni, de azért leírtad a semmit! 👍🤣
Sarkzoli
Sarkzoli 12 napja
továbbá, nekem lenne egy kérdésem. Mondtad hogy játékra nem nagyon alkalmas, de mi a helyzet a konzolokkal? Az új generációs konzolok már szinte követelik a 4k-s felbontást.
RedRone
RedRone 12 napja
1:49 trust vigor 5.1 vagy trust gxt 38,arról is lesz videó?
Zoltán Dankó
Zoltán Dankó 12 napja
nagyon szép a monitor, meg minden, meg is éri, de nem tudok nem elmenni a hangrendszer mellett.. remélem lesz belőle teszt
RedRone
RedRone 12 napja
trust vigor 5.1 vagy trust gxt 38
Toruk Makto
Toruk Makto 12 napja
DarkViperAU wow
βλάχικα Πέτρος
A töltő hozzáadása nettó környezetszennyezés.
Igazmad
Igazmad 11 napja
Ez most hogy a picsába jön ide?
Világ Laci Gamer
Nekem philips 40"monitorom van ami 4k , nem gamer és csak 60hz es de kurva jo játékra és filmezésre
C Daniel Nagy
C Daniel Nagy 12 napja
DisplayPort nem viszi át az USB jelet a monitorhoz? Ez tök béna, hogy külön kábel kell hozzá.
Előd
Előd 12 napja
Inkább fizetnénk 120k-t,csak legyen 90,vagy 120 hz
András Nagy
András Nagy 12 napja
szia. ha esetleg publikus az az esos kis snitt, mogotte a varos, akkor be tudod linkelni a videot? koszonom.
Atish
Atish 12 napja
5:09 DarkViper :O
Balázs
Balázs 12 napja
Én úgy vagyokvele, hogy ha monitor vagy TV, akkor csak az LG jöhet szóba. Számomra mindenben tökéletes.
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
@kristof darcsi Ahhoz képest 30%-kal olcsóbb és többet ad mint pl egy Samsung. És a Samsung telefonomat könnyebben csatolom LG tévéhez, mint Samsung tévéhez. Kellemes Húsvéti ünnepeket!
Balázs
Balázs 12 napja
@kristof darcsi Köszönöm neked ezt a mély kritikát! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
kristof darcsi
kristof darcsi 12 napja
Szar
Peter Simon
Peter Simon 12 napja
Nem te vagy az a kék hamburgeres srác?
uwu Viktor
uwu Viktor 12 napja
nekem csak az a bajom a monitorral hogy nem lehet például oled mert nem hinném hogy a fekete színeket nagyon jól tudná kimutatni
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Nekem csak az a bajom vele, hogy többszáz %-os hasznot tesznek rá.
Tibor Kozma
Tibor Kozma 12 napja
Szuper! Nem tervezel 30-40k ár kategóriában monitort tesztelni?
AnonimInc.
AnonimInc. 9 napja
hurun.info/to/vide/d4eEmGuw0mOSy7c.html
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
@Uhu Bagoly Akkor vedd a következőt. Vagy gondolod, hogy többet nem gyártanak monitort? Évente vagy 2 évente kiadnak másikat. A típusszám végén változtatnak egy betűt vagy egy számot és mehet a birkanyájnak. Általában minimális változtatásokat csinálnak rajta.
Uhu Bagoly
Uhu Bagoly 12 napja
@CJ nem az a lényeg hanem hogy már nem kapható
CJ
CJ 12 napja
@Uhu Bagoly tavaly nyáron vettem az extreme digitalnal. Azóta lehet drágult
Uhu Bagoly
Uhu Bagoly 12 napja
@CJ Legutolsó ismert ár (2020. 12. 19.): 44 990 Ft
anomicx2
anomicx2 12 napja
Nagyon jó vagy!
CarterBeni
CarterBeni 12 napja
Xiaomi Mi 1C monitorról mi a véleményed?
GyurMa Gyuri
GyurMa Gyuri 11 napja
Olcsó, ahhoz képest, amit tud. De a 6ms nekem sok :( Ha 4ms lenne, vinném sztem
Zoltán G.
Zoltán G. 11 napja
Szép sima.
Bence T.
Bence T. 12 napja
hi
PEPPArody
PEPPArody 12 napja
1 perce jött ki egy 8 perc hosszú videó... A kommentek: Ez nagyon jó vidi lett
Ámer Official
@Mark Vormair ha nem listázottba teszi a videót és te valahogy meg kapod a linket akkor meg tudod nézni.
Mark Vormair
Mark Vormair 3 napja
Hogyan?
Dániel Tóth
Dániel Tóth 12 napja
Cső
Ákos Balog
Ákos Balog 12 napja
Csá
Következő
Cubot X30 - Én ezt nem értem…
13:47
THE FINNISH COINCIDENCE #shorts
0:46
All My YouTube Play Buttons
0:20
Megtekintés 3,3 M